Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Octubre 18, 2007

Reunió a l’Ajuntament de Sant Cugat amb la Sra. Marta Sobirà, regidora de medi ambient i Sergi Cantó

Filed under: Manteniment de l'Anella Verda,Riera d'en Saladrigues — laserreta @ 7:48 pm

En la reunió que es va celebrar a l’Ajuntament de Sant Cugat amb la Sra. Marta Sobirà, regidora de medi ambient i Sergi Cantó, tècnic de medi ambient es va tractar els segënts temes:

Riera d’en Saladrigues

Resulta que per una banda, l’Ajuntament va preparar un projecte molt detallat per arreglar la riera de Saladrigues. Per un altra banda, la associació està tramitant la sol·licitud de una subvenció de un màxim de 6.000EUR per abans de final d’any amb la que contàvem fer aquesta obra. Però d’aquests dos fets, el Sr. Sergi Cantò ens explica una curiosa paradoxa que sembla que es real: No es possible que un projecte que ha preparat l’Ajuntament es pagui amb una subvenció que s’ha concedit a una Associació externa. L’interventor de l’Ajuntament rebutjaria el projecte. Per tant no es pot assignar aquests diners a la feina que a nosaltres ens agradaria acomplir.


En aquesta curiosa situació,< s’ha afegit el fet de que, en els darrers càlculs que hem fet a la Associació, l?arranjament de la riera de Saladrigues necessita de un pressupost mínim de uns 11.500EUR que es casi el doble del que concedeix la subvenció. Con que la subvenció està condicionada a que la feina que es faci quedi acabada, decidim que la demanàrem per arreglar la part del torrent de la Serreta i esperàrem que sigui l’Ajuntament qui executi el seu projecte dient-nos abans quina previsió hi ha de que aquesta obra es pugui executar en un plaç curt ja que es una obra molt important per el nostre barri.

Manteniment de l’Anella Verda

Es va comentar la necessitat de fer un manteniment dels boscos, i especialment del camí de la Anella Verda. Ens van comentar que es podrien instal·lar papereres i rètols i que s’hauria de fer una neteja periòdica. En qualsevol cas ens presentaran un pla concret de manteniment que s?haurà de complir.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: