Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Novembre 2, 2009

Reunió del Grup de Treball: SEGURETAT CIUTADANA

Filed under: Seguretat Ciutadana — laserreta @ 6:45 pm

El passat dia 16/7/09 es va celebrar uan reunió del Grup de Treball “Seguretat ciutadana” a el tema principal de l’ordre del dia “Moviment de drogues a la zona de l’estació i voltants. Consum de begudes alcohòliques a la via pública. Sorolls.”

Es va parlar sobre la inseguretat que genera la presència de determinades persones, especialment a la plaça Josep Playà i que, amb tota seguretat, trafiquen amb substàncies estupefaents, la aparició d’una tanca metàl·lica que algun desconegut van llençar a l’interior del pati de un domicili, els fets ocorreguts al mes de juny que estan relacionats amb un incendi a l’entorn d’una casa ocupada per un jove.

Per part del representant dels Mossos d’Esquadra així com del representant de la Policia Local Sr. Àngel Pastor, de la Policia Local, es va donar lectura dels nivells de delinqüencia del barri (10 punts per sota de l’índex de l’Àrea Metropolitana), així com a la tipologia del serveis amb dades concretes prestades al districte des del 13 d’abril d’enguany fins a la data de la reunió en relació al servei que es presta amb caràcter continuat en determinades franges horàries.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: