Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Octubre 5, 2009

El Sopar Degustació dels veïns de La Serreta-Bosc d’en Saladrigues posa el punt i final als actes de la Festa Major 2009

Filed under: Celebracions,Sopar — laserreta @ 5:10 pm

IMG_7706Més de 200 veïns i familiars de l’associació veïnal valldoreixenca es van aplegar el passat dissabte 26 de setembre a la plaça de les Ones, per gaudir del tradicional sopar-degustació que enguany arribava a la onzena edició.

El sopar va consistir en una degustació de 72 plats i postres cuinats i portats a la plaça pels mateixos veïns de l’associació, que un cop allà van compartir en un sopar sota les estrelles. Durant el sopar també es va fer el tradicional sorteig de tres pernils entre tots els veïns que havien portat un plat a el sopar-degustació.

La vetllada va estar amenitzada per l’actuació del jove “Bruno, el aprendiz de mago”, que juntament amb el grup d’havaneres de Calafell “Veles i vents”, van fer les delícies del públic assistent. Un cremat per a tothom va servir per tancar el sopar.

L’acte va comptar amb la presència de la presidenta de l’EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, que va voler estar al costat dels veïns de la Serreta-Bosc d’en Saladrigues durant la celebració d’un dels esdeveniments més rellevants del barri. La presidenta va estar acompanyada pels vocals Teresa Veciana, Pau Alonso, Josep Puig i Susana Herrada.

Per a més informació truqueu al 93.674.27.19 o al 639.125.741

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: