Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Octubre 22, 2008

Debat del grup de seguretat ciutadana

Filed under: Seguretat Ciutadana — laserreta @ 9:30 am

El Carles Castro ens envia un resum dels temes parlats en el debat sobre seguretat ciutadana del servei de descentralització de la Floresta el passat 16 d’octubre.

– S’aprova l’acta de la sessió anterior sense cap esmena.

– El Sr. Simón lliura documentació als assistents sobre els serveis del Radar que s’han fet en tot el municipi des de principis d’any i informa que no hi ha hagut cap infracció detectada per aquest servei a la Floresta.

– Pel que fa a l’assumpte de seguretat del bus nocturn, el Sr Simon informa que s’han fet les gestions oportunes i el tema ja ha quedat resolt.

– Referent a les infraccions que es cometen a la rotonda dels carrers Diputació i Verdaguer, el regidor es compromet a traslladar l’assumpte a l’àmbit de mobilitat per tal que s’hi reforçi la senyalització vertical i horitzontal.

– El Sr. Simon es compromet a estudiar la possibilitat de senyalitzar amb zona 30 el carrer Tarruell, un carrer que segons la Sra Pilar Escriche és perillós anar-hi més de pressa.

– El Sr. Josep Carné informa que a la zona d’aparcaments de 10 minuts de l’estació hi ha cotxes que s’hi estan tot el dia. El Sr Simon contesta que el policia de barri hi estarà més a sobre.

– En Carles Castro i la resta d’assistents feliciten al Sr Simón i al Sr Martorell per l’actuació feta al col·legi Pinar.

– El Sr. Carles Castro informa de cotxes aparcats a sobre la vorera al carrer Estret de Gibraltar. El Sr. Simon contesta que faran una actuació amb avisos.

– Finalment la Sra. Pilar Escriche i la Sra. Lourdes Barrio plantegen diversos assumptes relacionats amb el transport públic. Per ser assumptes relacionats amb un altre grup de treball, aquests assumptes no constaran en acta, però el Sr. Puigneró es compromet a traslladar-los a l’àmbit de Mobilitat de l’Ajuntament.


Acords:

Demanar a Mobilitat la possibilitat de reforçar la senyalització vertical i horitzontal a la rotonda dels carrers Diputació i Verdaguer.

Estudiar, per part de la policia Local, la possibilitat de senyalitzar amb zona 30 el carrer Tarruell.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: