Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Agost 20, 2016

Adequació de l’ample del carrer Canal de la Mànega al seu pas per davant de l’escola del Pinar.

Filed under: Mobilitat,Urbanització dels carrers — laserreta @ 11:16 am

Carles Castro
President

En nom de tota la junta Directiva de la nostra Associació, em complau dir-vos que desprès de 6 anys de lluitar en diferents àmbits, per fi hem aconseguit que el proper mes de Setembre el carrer Canal de la Mànega al seu pas per davant de l’escola del Pinar, tingui durant les 24 hores del dia pas per a vianants i vehicles en les dues direccions.

pilar-manega2
Durant aquest temps hem mantingut moltes reunions amb diferents estaments: (AMPA del Pinar, Mares Superiores (3) de la comunitat de monges del Pinar, Reunions de Treball de La Floresta i Valldoreix, Alcaldessa de Sant Cugat, Tinents d’alcalde del Ajuntament de Sant Cugat,(2) Tècnics de Mobilitat i Medi ambient, Arquitectes de Territori, Defensor del Poble senyor Rafel Ribó i tècnics de seu departament, Cap de la Policia local de Sant Cugat i un llarg etcètera.

Com deia al començament d’aquest escrit, creiem que tots aquets esforços han valgut la pena.

Hem recuperat uns 150 metres de via pública (que sempre ho havien sigut) i un canvi de planejament de tot el conjunt del carrer Canal de la Mànega – Oceà Glacial – Consolat del Mar – Villà.

Aquest canvi, que ajudarà a millorar, aparcaments, parades de Bus, entrades al parc de la Pineda, està ja en planells i comencen els tràmits de licitacions, llicencies etc.que esperem que es portin a terme en el transcurs del 2017.

Estem molt satisfets que el resultat final, a estat consensuat per tots i cadascun dels diferents estaments que han intervingut i que per tant no es tracte de vencedors i vençuts, sinó d’acords per part de tots.

Esperem dons que en el sopar de festa major que farem tots plegats el proper 10 de Setembre a la Plaça de les Ones,( i que aprofito per convidar-vos) puguem veure, que el que us diem es ja una realitat.

pilar-manega2

3 comentaris »

 1. Hola, sóc veïna d’aquest carrer i fa molts anys que patim el greu problema de trànsit del carrer Canal de la Mànega. Voldria saber si s’ha contemplat que la nova vorera serà segurament, el lloc d’aparcament dels pares, per tant, el carrer tornarà a ser estret, amb embussos. Fins ara hi havia senyals que prohibien l’estacionament, i sovint el guàrdia urbà havia de fer fora als pares. El
  problema que es produeix en hores d’entrada i sortida del centre, no només es soluciona amb obres, potser una carta als pares dels alumnes ajudaria a millorar la seguretat del carrer i els seus fills.

  Salutacions

  Comentari per Rosa M Mir — Agost 31, 2016 @ 8:22 pm | Respon

 2. podeu explicar com continuarà l’obra després de la cruilla de Canal de la Mànega amb Montjuic? perquè alló, tal com ha quedat és molt perillós. Allà ha quedat la vorera fent una punxa sortida al mig del carrer que no s’entén com han pogut deixar-ho així
  Gràcies

  Comentari per Maria Rosa Pous — Setembre 4, 2016 @ 7:57 pm | Respon

 3. Jo en vaig fer un i no m’heu contestat

  Comentari per Maria Rosa Pous — Setembre 13, 2016 @ 12:50 pm | Respon


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: