Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Març 22, 2012

Reunió del Grup de Treball de La Floresta de Seguretat i Mobilitat

El passat 15 de març es va celebrar una reunió del Grup de Treball de La Floresta de Seguretat i Mobilitat. El president del Consell de Barri, el Sr. Carles Brugarolas ens ha enviat l’acta de la qual fem un resum:

Va assistirel Sr. Josep Maria Escarré, Inspector Cap de la Policia Local de l’Ajuntament de Sant Cugat, el Sr. Jordi Hosta, Inspector Cap de la Comissaria de Sant Cugat Mossos d’Esquadra, el Sr. Bruno de Salvador, Regidor, Grup municipal Partit Popula i representants de la Associació Propietaris i Veïns de la Floresta i de la nostra associació.

Aquestes reunions estan orientades a que els respresentants dels barris tractin temes concrets que preocupen al barri. Es planificaran periodicament amb ordres del dia conrets.

Per part de la nostra associació, es van comentar aquests temes que queden reflectits així a l’acta:

–          El Sr. Carles Castro es queixa que la última reunió que es va fer fa més d’un any i per això insisteix amb que les reunions siguin més freqüents. Per part del Sr. Josep Ma. Escarré s’explica que les reunions dels grups de treballs ja estan periodificades i que està previst realitzar 3 o 4 reunions a l’any, tal com estableix el nou reglament municipal.

–          Es tracta en detall el tema de l’afectació de la mobilitat per causa de l’existència d’escoles al barri, i en concret s’entra a treballar l’afectació que provoca l’escola el Pinar. Per part de l’AAVV de la Serreta s’explica que la idea que es va consensuar amb la direcció del col·legi funciona a satisfacció de tots. Recordem que aquesta mesura consisteix, en les hores d’accés a l’escola, prohibir un sentit de circulació, permetent però sempre el pas de l’autobús. De totes maneres hi ha la queixa de qui retira els senyals, ja que sembla que hi ha dies que els senyals que limiten el pas no són retirats fins molt tard, quan en realitat ja no tenen raó de ser. Sr. Josep Ma. Escarré comenta que ho tindrà en compte, ja que en teoria és la Policia Local qui hauria de retirar diàriament aquesta senyalització temporal.

–          Seguint amb la problemàtica de circulació al voltant de l’escola el Pinar, es comenta que al carrer Estret de Messina s’ha prohibit l’aparcament i en canvi, hi ha certa permissivitat per part de la Policia Local dels cotxes que estan aparcats a Mimosa / Àlbers. El Sr. Xavier Castro comenta que els cotxes fan servir el lloc de cons dels nens (davant l’escola el Pinar) per aparcar mentre encotxen / desencotxen els nens i també aparquen al carrer Estret de Messina. Es comprensible per tant que els veïns de la zona estiguin descontents, ja que veuen com a ells se’ls ha prohibit l’aparcament i en canvi aquest espai és ara utilitzat per les mares i pares de l’escola. El Sr. Josep Ma. Escarré explica que comprén el problema, però que a les hores d’entrada i sortida de les escoles tots els efectius policials estan dedicats a la seguretat vials dels nens i nenes i no poden dedicar-se a multar els mal aparcats. Però, deixa constància que si es fan fotos i s’envien a la Policia Local o a ell mateix, això pot servir com a prova documental i a partir d’aquí procedir a iniciar el procediment sancionar. A tal efecte, el Sr. Josep Ma. Escarré deixa el seu mail de contacte.

–          Altra tema que es comenta és que a Lanfranco amb Rusc hi ha dos contenidors just a la corba que poden ocasionar un perill. Es diu que això Serveis Urbans ja en té coneixement.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: