Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

gener 30, 2012

Resultat de les reunions sobre sentits dels carrers i zones d’aparcament

Filed under: Mobilitat,Urbanització dels carrers — laserreta @ 8:37 pm

El passat dimecres 25 el Sr. Albert Muratet i Casadevall, Cap de servei de Trànsit i Via Pública de l’Àmbit de gestió de Territori, Medi Ambient i Mobilitat de l’Ajuntament de Sant Cugat es va reunir amb el Miquel Diaz de l’EMD i ens va transmetre el següent resultat:

Respecte a covertir en sentit únic el carrer Ginebró ens informa de que ja estava previst així, i en breu posarà el senyal de prohibit entrar. Si es mantenia la doble direcció era perquè mancava acabar unes obres a la connexió Menta-Ginebró. Un cop fet això ja es pot procedir a fer una sola direcció.

Respecte al tema del gual al carrer Menta, ens comenta que també ho va anar a veure i que efectivament, davant d’un gual que hi ha al carrer Menta i que te la corresponent placa (de Valldoreix) hi havia pintat aparcament. Li van comentar que s’esborrarà.

Ens informa de que també va prendre nota del senyal del carrer Canal de Suez que ha “baixat” i no està a l’altura que estableix la normativa (mínim 2.20)

Tambe van parlar dels que viuen al carrer Molí. Ens diu que tals com ja varem parlar amb la Associació, tots som de l’opinió que malauradament quan es fan sentits únics es guanya en seguretat i aparcament però es compliquen i es fan més llargs alguns itineraris.

Finalment, en quant al tema estrella: “Lanfranco i Messina”, ens diu que van parlar-ho llargament, i que el seu punt de vista és el següent: Ambdós carrers entren de ple a les competències de l’EMD i per tant, pertoca a l’EMD decidir que vol fer. En aquest sentit, va entendre que per l’EMD ja està bé com està i per tant no té intenció de fer canvis.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: