Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Desembre 16, 2011

Nou representant de les associacions de veïns al Consell d’Administració de Promusa

Filed under: Uncategorized — laserreta @ 9:25 am

A l’atenció dels representants de les associacions de veïns de Sant Cugat:

El meu nom és en Guillermo Gallego i el passat 20 de setembre vaig ser escollit com a representant de les associacions de veïns al Consell d’Administració de Promusa.

La elecció es va produir per votació dels representants de les associacions presents a la reunió convocada per Promusa.

La meva candidatura va ser proposada per l’Associació de Propietaris i Veïns de La Floresta Pearson (APVF) , de la qual formo part com a secretari i representant d’urbanisme i recolzada per l’Associació de Propietaris de Sant Cugat, en la que formo part com a vocal en representació de l’APVF.

El dia 5 d’octubre de 2011 es va celebrar una reunió del Consell d’Administració de Promusa. La documentació sobre el contingut de la mateixa no va ser lliurada amb el suficient temps com per a convocar una reunió prèvia amb els representants de les diferents Associacions tal com m’hagués agradat; en aquests moments encara no he rebut l’acta amb el resum dels temes tractats en aquella reunió, la qual, tan bon punt la rebi us la lliuraré.

La propera reunió està convocada per al dia 20 de desembre a les 9:00 del matí.

En aquest correu adjunto l’ordre del dia de la reunió mantinguda el passat 5 d’octubre de 2011 i l’ordre del dia de la propera reunió del 20 de desembre.

Per tal de poder comentar amb tots vosaltres el contingut del l’ordre del dia de la propera reunió i per recollir les vostres inquietuds us convoco a una reunió per al proper dia dilluns 19 de desembre de 2011 a les 19:30 a la seu de la nostra Associació a la Plaça d’Aiguallonga 1 de La Floresta.

Per tal de poder arribar amb facilitat podeu confirmar la ubicació de l’Associació a la nostra pàgina web

http://www.apvlafloresta.santcugatentitats.net

Tan aviat rebi la documentació dels temes a tractar a la reunió, us la faré arribar per tal de preparar amb antelació la reunió de treball.

Amb la intenció de garantir la màxima representativitat possible de les diferents associacions i aprofitant la ben entesa us demano que em lliureu les adreces de aquelles associacions a les quals no els arriba aquest missatge i de les que en tingueu coneixement.

En relació a les vostres associacions m’agradaria que em faciliteu el nom de la persona que assumirà la representació en las reunions de treball prèvies als Consells d’Administració de Promusa

Agraeixo la vostra col·laboració i resto a la vostra disposició.

Cordialment.

Guillermo Gallego
Secretari de l’APVF
La Floresta, Sant Cugat del Vallès, 14 de desembre de 2011

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: