Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Setembre 12, 2011

XIII SOPAR-DEGUSTACIÒ DE L’ASSOCIACIO DE VEINS DE LA SERRETA-BOSC D’EN SALADRIGUES

Filed under: Celebracions,Sopar — laserreta @ 4:05 pm

Mes de 200 persones es van aplegar al entorn de les taules preparades a la plaça de les Ones. 90 plats preparats per els veïns, van servir per fer un magnífic sopar-degustaciò.

Com sempre cada plat es marca amb un número, per entar en sorteig del fi de festa Van ser 4 hores en les que vàrem gaudir de musica i poesia. El president i la vice-presidenta (Xavier Castro i Elisenda Tortajada) van agrair la presencia del President de la EMD (Josep Puig) i dels seus vocals com també la del Tinent d’Alcalde i del regidor de Presidència (Carles Bruguerolas i Francesc Carol) de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Seguidament van presentar a l’Eduard Araujo i al grup Seven Cats. L’Eduard Araujo, ens va fer passar 20 minuts poètics i riallers, amb els diferents temes. Tan la part de Maragall i Segarra, com la mes còmica van ser rebudes amb forts aplaudiments per tothom. El grup Seven Cats, composats per nois i noies del veïnat, va ser una “sorpresa” molt bonica. La seva musica tan instrumental com cantada va omplir la plaça de un encant magnífic. Van deixar allò tan important: “que be ho han fet aquest nois, val la pena tenir-los presents per altres esdeveniments”. Els grans aplaudiments de tot
el públic van certificar que l’elecció del grup per amenitzar la nit, havia estat un encert.

La nit es va tancar amb el tradicional sorteig dels 3 pernils. Els tres afortunats, van gaudir de una bona nit de gastronomia i d’un pernil per compartir amb família i amics. Finalment es va convocar el proper XIV sopar-degustacio per el Setembre 2012

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: