Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Juny 10, 2011

Campanya de prevenció d’incendis forestals 2011

Filed under: Agenda,Prevenció d'incendis — laserreta @ 6:02 pm

L’alcaldesa de Sant Cugat, Sra. Mercè Conesa i Pagès, ens convida a assistir a l’acte de presentació de la “Campanya de prevenció d’incendis forestals 2011” el 14 de juny a les 19h a la sala de plens de l’ajuntament:

A la presentació, farem balanç de les actuacions realitzades i les previstes per fer front als incendis forestals d’aquest estiu, així com les novetats pel que fa a la logística dels agents implicats en el pla d’actuació municipal.

Sota el lema “A l’estiu, més risc d’incendis” hem volgut posar l’èmfasi en el canvi climàtic, responsable de l’augment de la temperatura global i de la variació del cicle de l’aigua, per tal que siguem conscients de la vulnerabilitat del nostre entorn,
especialment durant aquesta època de l’any.

Des de l’Ajuntament, treballem tot l’any per reduir al màxim els riscos d’incendi. És per això que fem el manteniment de les franges de protecció dels districtes i de les urbanitzacions en contacte amb zona forestal, tot mantenint els camins de la xarxa de
prevenció i extinció d’incendis. A més, enguany, també hem retirat unes 6.000 tones d’arbres caiguts per les ventades i nevades. Tanmateix, si volem que les mesures que prenem siguin efectives, també cal implicar la ciutadania a l’hora d’evitar l’aparició d’un
focus d’incendi”

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: