Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Novembre 23, 2010

Proposta de millora del sentit de circulació del carrer Barceloneta

Filed under: Mobilitat — laserreta @ 7:54 pm

Per iniciativa d’alguns veïns, s’ha elaborat una carta a l’ Area de Medi Ambient, Valors Cívics i Mobilitat en la que s’expressa el sentiment de preocupació dels veïns per una organització de sentits dels carrers (especialment el conjunt Antoni Caballé, del Molí, de la Barceloneta y Estret de Gibraltar) que obliga a fer sovint tombs de mes de un kilòmetre per arribar a llocs que estan a uns pocs metres, quan es tracta de carrers amb un transit molt baix, simplement veïnal.

A part de la pèrdua de temps, la configuració actual de sentits provoca un augment de la contaminació, consum de benzina i sorolls. L’augment dels nervis dels conductors per aquests tombs absurds provoca que circulin a una velocitat mes elevada o inclòs alguns en sentit contrari provocant un gran perill per els vianants.

En aquesta carta es recorda que aquest problema ja es va tractar en la reunió de veïns amb la Sra. Marta Subirá, Tinent d’Alcalde de Medi Ambient, Valors Cívics i Mobilitat i a la que també va assistir el Sr. Alex Martí i en la que es va reconèixer la conveniència de solucionar el problema. Es  proposa que tot el carrer Barceloneta tingui un mateix sentit de circulació de pujada, o inclòs que el tram entre des de la Av. Laietana – del Molí y Antoni Caballé, fins el carrer Mata sigui de doble sentit.

Aquesta carta ha estat signada per 34 veïns i una vegada tramitada alguns veïns més estan preparant un nou escrit per afegir se a la iniciativa.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: