Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Octubre 20, 2010

Assessorament i ajuda per denunciar infraccions.

Filed under: Contacte,Mobilitat,Seguretat Ciutadana,Serveis urbans — laserreta @ 7:57 am

Som conscients de que de vegades es fa complicat denunciar una infracció de trànsit, comportaments incorrectes o qualsevol altre tema sobre seguretat ciutadana. Surten dubtes sobre com fer-ho, falta de temps o fins i tot la por de que algun veí pugui no estar d’acord.

A la associació hem començat una estreta col•laboració amb la Policia Local i amb els Mossos d’Esquadra i us podem ajudar a fer els tràmits que calguin davant de la autoritat que correspongui. Es un model de funcionament que ja s’està instaurant i funciona de meravella a tot Europa. Podeu enviar les vostres denúncies per correu electrònic i les farem arribar al departament competent per cada cas. També ho podem fer de forma no personalitzada, com Associació, sense que en cap moment aparegui el nom del associat que ha presentat els fets a denunciar.

laserreta@gmail.com

 

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: