Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Setembre 7, 2010

Sopar 2010

Filed under: Celebracions,Premsa,Sopar — laserreta @ 12:52 pm

Nota de premsa de la EMD de Valldoreix

Dilluns 6 de setembre de 2010

El sopar popular del barri de La Serreta-Bosc d’en Saladrigues assoleix un nou record de participació amb més de 250 assistents

Més de 250 veïns i familiars del barri valldoreixenc es van aplegar el passat dissabte 4 de setembre a la plaça de les Ones per gaudir, un estiu més, del tradicional sopar-degustació, que enguany arriba a la dotzena edició.

El sopar va consistir en la degustació de prop d’un centenar de plats i postres cuinats i portats a la plaça pels mateixos veïns de l’associació, una xifra que s’ha incrementat en una trentena de plats des de la darrera edició. Un cop a la plaça, i ja amb els plats a taula, els veïns van compartir viandes, tertúlia i rialles en un sopar sota les estrelles. Un altre dels moments àlgids i celebrat per tots els presents va ser el tardicional sorteig de tres pernils entre tots els veïns que havien portat un plat al sopar-degustació.

El sopar va estar amenitzat des de dalt de l’escenari pel trio de jazz clàssic i blues ‘Artur Regada Trio’ que, com ja és costum, va fer les delícies del públic assistent. ‘Artur Regada Trio’ està format pel contrabaix Artur Regada, el saxofonista Joan Chamorro i Gerard Nieto als teclats.

La representació institucional de l’EMD-Valldoreix al sopar va estar encapçalada per la presidenta de l’EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, que un any més va voler estar al costat dels veïns de la Serreta-Bosc d’en Saladrigues en la celebració d’un dels esdeveniments més rellevants del seu barri. La presidenta va estar acompanyada pel vocal del govern, Pau Alonso i dels vocals a l’oposició Josep Puig, Ángela Bleda i Susana Herrada.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: