Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Juny 21, 2010

Reunió del grup de treball de Territori conjuntament amb la de Serveis Urbans

L’Empar López Juan del departament de Gestió d’Edificis Municipals i Descentralització, Àmbit de gestió de Serveis Urbans i Manteniment de la Ciutat de l’Ajuntament de Sant Cugat ens ha cominicat que  el proper dia 30 de juny a les 19:30h es realitzarà la
reunió del grup de treball de Territori conjuntament amb la de Serveis Urbans. Ens adjunta la convocatòria actualitzada a Centre Social i Sanitari de la Floresta  (c. Pearson, 36). Per tant, la reunió del grup de treball de Serveis Urbans que s’havia de fer el dia 5 de juliol queda anul·lada ja que es reunirà conjuntament amb la de Territori el dia 30 de juny.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: