Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Juny 21, 2010

Reunió del grup de treball “Cultura i Esports – la Floresta” del dia 31 de maig de 2010

Filed under: Cultura,Grups de treball del servei de descentralització — laserreta @ 1:38 pm

El passat dia 31 de maig de 2010 es va celebrar la Reunió del grup de treball “Cultura i Esports – la Floresta”.   Es va informar de que s’ha arribat a un acord amb el Club Olímpyc Floresta F.S., per que pugui fer ús, en règim de cessió a través d’un conveni, de l’espai social – bar que es troba situat just davant del pavelló. Es tracta d’un espai social que pot obrir sota la fórmula d’acompanyament a l’activitat esportiva, és a dir, mentre hi ha entrenaments, partits o activitats esportives de caire puntual. Al tractar-se d’un servei de caire social les condicions de gestió passen per servir productes envasats. En cap cas es poden manipular aliments o fer ús de planxes o similars.
El Sr. Joaquim Castellò va explicar que s’està treballant per a la inauguració del Bosc Literari  el proper mes de setembre. Valenti Feixas li comenta la importància de consolidar aquesta activitat en el Pla Educatiu d’Entorn, coordinat per la Joana Casteleiro del Servei d’Educació de l’Ajuntament.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: