Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Mai 10, 2010

Reunió del Grup de Treball “Mobilitat i Medi Ambient” de La Floresta

Filed under: Medi Ambient,Mobilitat — laserreta @ 2:11 pm

El passat 29 d’abril es va celebrar una reunió del  Grup de Treball “Mobilitat i Medi Ambient” de La Floresta.

Aquest es un resum dels temes que es van tractar:

Medi Ambient

  • El President de la Associaciò comenta que arran de la nevada del 8 de març novament han caigut arbres al llarg del camí del Bosc de la Serreta. Entrega diverses fotos sobre l’estat actual de la zona. El rètol de l’entrada ha caigut i cal tornar-lo a col·locar (segurament es tracta d’una bretolada, ja que és el segon cop que es repara en poc temps). Es demana novament la col·locació d’una font a l’esplanada. D’altra banda, a l’entrada hi ha un parell de piles de terres que cal aplanar i repartir per millorar l’esplanada. S’acorda que es farà una visita conjunta a la zona per revisar aquests temes i concretar la ubicació de la font, que ha d’estar col·locada abans del dia 7 de maig.
  • Dipòsit Mas Fortuny: Es comenta la informació que ja es va enviar als representants veïnals sobre les consideracions de SOREA pel que fa a l’aprofitament d’aquests antics dipòsits.
  • Obertura camí  Mas Fortuny: Es comenta l’informe rebut per part del Parc de Collserola. Els veïns no hi estan d’acord, ja que reiteren que consideren que el Parc hauria de deixar obrir el camí.
  • Manteniment línies elèctriques: Es comenta que en algunes zones hi ha branques penjant sobre els cables. FECSA-ENDESA no fa un correcte manteniment de les líniesç
  • A la zona del C/ Quadre de Canals s’evidencien uns abocaments d’aigües residuals a la riera que aparentment provenen d’una finca. S’entreguen unes fotografies. Aquest assumpte es farà arribar a l’Àmbit de Serveis Urbans.
  • Queixes del tractament que s’ha fet en el tema de la recollida de restes vegetals a La Floresta. Es considera que durant la ventada del 24 de gener del 2009 es va fer millor. Es respon que tot i haver fet recollides puntuals per tal d’obrir camins i facilitar la mobilitat de persones i vehicles, la gestió de les restes vegetals de propietaris particulars correspon als veïns. Es demana un esforç a les AAVV per tal que facin arribar als seus associats que les restes vegetals generades no es poden abocar al mig del carrer. 

Mobilitat

  • Plànol informatiu de la Floresta: tal com es va acordar en la passada reunió, s’ensenya el disseny del Plànol informatiu dels carrers de la Floresta. El Grup de Treball revisa el plànol donant per bo la majoria del noms. Carrer Diputació: Es debateix el tema del perquè el carrer Diputació s’ha mantingut en doble sentit. 
  • Mas Fortuny: Barrera protectora
  • Campanya de Pintura: S’ensenya el plànol de la propera campanya de pintura de les marques viàries, el qual es valida pel Grup de Treball. També es comenta que enguany la pintura que s’utilitza és diferent d’altres anys, amb una dosi de micro esferes de vidre que milloren l’antilliscament.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: