Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Abril 9, 2010

Reunió del Grup de Treball de Territori de La Floresta el 29/3/2010

Filed under: Uncategorized — laserreta @ 9:57 am

El passat 23 de març es va celebrar la reunió del grup del Grup de Treball de Territori de La Floresta

Van assistir Iñaki Reixach (President de l’Associació de Propietaris), Joaquim Castelló (President de l’Associació de Veïns de La Bòvila. la Serreta), Joan Canadell (President de l’Associació de veïns de Mas Fortuny), Mercè Conesa (Tinent d’Alcalde de Territori) i Lluís Hosta (Gerent de PROMUSA)

Es van tractar els següents temes:
– Es sol·licita que el carrer Diputació sigui de una única direcció. Es va acordar que es passarà la petició a mobilitat.
– Es sol·licita revisar alineacions del Carrer Emeterio Escudero, ( Casa Xina). S’exposa la dificultat atès que la Casa Xina està catalogada. Es va acordar que es passarà sol·licitud a planejament.
– El sr. Reixach també comenta que des de Mobilitat caldria fer alguna cosa al Pont del Diari, la finca entre el Pont del Diari i el Passeig de la Floresta està en venda. Es va acordar que es passarà a Mobilitat la petició.
– Es comenten temes relatius a la toponímia que caldrà consultar: Carretera d’accés a la Arrabassada s’ha canviat per carrer Buscarons. Com s’escriu Bosquerons o bé Buscarons. Es va acordar que es consultarà a la comissió de nomenclàtor.
– Proposta d’habitatge públic a La Floresta: En Lluís Hosta dona explicacions sobre 4 parcel·les obtingudes amb la Modificació de PGM a LA FLORESTA en les que es proposa ubicar-hi habitatge públic. L’objectiu es promoure habitatge assequible al districte, sempre tenint en compte la proximitat de l’estació i l’encaix de les edificacions a l’entorn immediat. Es proposen edificis de PB +2 com a màxim, adaptats a la pendent del terreny. S’han seleccionat quatre projectes d’entre 20 propostes i el Tribunal estava format per un representant de l’Ajuntament, un representant de PROMUSA i un representant de l’Escola d’Arquitectura del Vallès. El sr. Iñaqui Reixach, comenta el tema de les plaques solars i en Lluís Hosta apunta la possibilitat de geotèrmica. El President de Mas Fortuny, sol·licita que es tingui en compte l’apantallament atès que aquestes finques són properes als únels de Vallvidrera.
– URBANITZACIÓ. Des de l’Ajuntament es proposa iniciar aquest any 2010 el següent: Finalització sector zero de la Bòvila la Serreta, Iniciar un nou sector d’urbanització que podria ser o bé Turó del Sol o bé Muntanyesa Nord, Asfaltar els accessos al districte. Carrer Quadra de Canals, Pinya, Nou de la Floresta. Els representants dels veïns consideren que també caldria incloure el carrer Pere Planas. D’altra banda, el sr. Reixach apunta criteris per escollir el nou sector d’urbanització: Metres lineals de zona verda, Número de població. Antiguitat. L’any 1994 es va fer una recollida de signatures També pregunta perquè no se soterren les línies de telefònica i FECSA en els antics sectors, s’ha de comprovar si al Sector Dipòsit està soterrat.
Es demana que en el plànol de mobilitat hi consti el límit entre La Floresta i Sant Cugat
Per part de l’Ajuntament s’exposa el procés de delimitació entre Sant Cugat i Valldoreix
Se sol·licitarà a la Sra. Paraira que passi la màquina per aplanar el Carrer Pere Planas
Es comenta la possibilitat d’utilitzar els diners de lliure disposició per a l’asfaltat dels carrers.
S’explica que abans de saber del cert si es poden recuperar les CCEE del Sector 2 s’ha encarregat un dictamen jurídic.
Es sol·licita conèixer l’estat de les al·legacions al Parc Natural. Es passarà la petició a la Sra. Marta Subirà.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: