Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Novembre 4, 2009

Donació de sang

Filed under: Agenda — laserreta @ 9:34 am

sangEl Banc de sagng i Teixits, l’Ajuntament de Sant Cugat, la Associació de Donants de Sang del Vallès Occidental i la Creu Roja de Sant Cugat del Vallès i Rubi promouen diverses actuacions dirigida a fomentar les donacions de sang.

El proper dissabte 7 de novembre de 10 del matí a 10 del vespre (ininterrompudament) es podran fer donacions a l’Ajuntament (Plaça de la Vila, 1). Es posarà el màxim de facilitats: activitats i regals, espai lúdic per a la mainada, flexibilitat horària, refrigeri gratuït, espai cèntric, ambient agradable, ampli desplegament de mitjans… Per donar l’oportunitat a la ciutadania de fer aquest gest solidari.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: