Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Agost 4, 2009

Reunió de la Junta en relació amb els sentits dels carrers i zones d’aparcament

Filed under: Urbanització dels carrers — laserreta @ 8:28 pm

El passat 4 d’agost varem celebrar una reunió de la junta de la Associació a la que varem poder assistir els pocs que no estem de vacances. L’objectiu d’aquesta reunió va ser plantejar la situació actual en la definició dels sentits dels carrers i zones d’aparcament.

Se’ns ha informat desde l’Ajuntament de que les feines de senyalització estan aturades en aquest moment i no es reprendran després de vacances sense la opinió dels veïns.

En la reunió ha quedat clar que com a conseqüència de que per diverses raons puntuals, la urbanització no s’ha pogut fer segons el pla previst, els sentits i zones d’aparcament estan quedant una mica improvisades. No hem trobat una solució ideal per el que ens agradaria tenir opinions de tots els afectats. Al setembre farem una nova reunió per intentar trobar una solució definitiva per recomanar a l’Ajuntament.

L’únic punt que ens va quedar clar a tots es que la part del carrer Barcelonteta que passa per davant de la plaça de les ones i el carrer de l’Estret de Gibraltar han de ser de sentit únic per que els veïns que no tenen pàrking puguin aparcar. En aquest sentit hem vist clar que:

– Les places de pàrking del carrer Barceloneta han d’estar a la banda de les vivendes (nord) i no a la banda del parc.
– L’espai previst, a la banda de la plaça, per els contenidors d’escombreries, s’ha de fer servir per aquest objectiu, no per pàrking, hi ha espai de sobres per aparcar a l’altre banda
– Al carrer estret de Gibraltar, els cotxes aparcarien a la banda oposada (sud)

Aquestes recomanacions les farem arribar als responsables de l’Ajuntament per que les tinguin en compte. Si al setembre, amb la col•laboració de tots, arribem a noves conclusions, també ho farem saber.

ones

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: