Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Juliol 29, 2009

Primer Festival i Mig de música de La Serreta.

Filed under: Celebracions,Cultura — laserreta @ 4:46 pm

BohemeEl passat dia 25 a la nit es va celebrar en la “Plaça de les Ones” el primer festival i mig de música organitzat per la “Associació de veins de la Serreta” i patrocinat per la EMD de Valldoreix.

El reclam de l’Orquestra La Bohème va fer que l’assistència de públic respongués a les expectatives que es preveien, arribant a un ple de gairebé 200 persones.

La Junta va voler dedicar una oració silenciosa dintre del cor de cada espectador en memòria dels bombers que han donat la seva vida per tots nosaltres i per a salvar tota la flora i la fauna que es destrueïx cada any, la gran majoria de les vegades per la mà cruel i insensata de l’home.

El moment més emotiu va ésser quan tot el públic, en peu i sota el só del Chelo, mostrava cares de serietat, reflexió i sentiment escoltant la interpretació magistral

del “Cant dels Ocells” i les llàgrimes del nostre cavall de fusta.

Després de dues parts i dos bises, l’Orquestra La Bohème es va acomiadar recollint aplaudiments que es van perllongar per gairebé cinc minuts. Inequívocament van ser set professionals que van delectar a un públic que, inamovible, va romandre en els seus seients fins a l’última nota.

Després de tancar aquest acte i agrair a l’amable públic i a les personalitats que van assistir, la Junta, va obsequiar a tots els presents amb coca de San Jaume i Moscatell que va ajudar a dibuixar nous somriures i en alguns casos escalfar una mica, la fresqueta que sempre t’abraça inesperadament a les nits del nostre Valldoreix.
Joaquim Castellò, President de la AVVSBS

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: