Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Juliol 29, 2009

Organització dels sentits dels carrers i zones d’aparcament.

Filed under: Agenda,Junta,Serveis urbans,Urbanització dels carrers — laserreta @ 4:47 pm

prohibitEn aquests moments s’està posant en pràctica la organització dels sentits dels carrers i definició dels zones d’aparcament. El resultat inicial es bastant sorprenent; basta com exemple que per anar des de un punt del carrer del Estret de Gibraltar fins a una casa, a menys de 50 metres al carrer del Golf de València, s’ha de circular aproximadament 1,5Km de carrers.
La causa d’aquesta situació està en la complicació de la orografia del nostre barri.
Creiem que els responsables de decidir els sentits dels carrers fan bé de escoltar les opinions dels veïns que les han volgut expressar però que han de tenir en compte que s’ha de buscar una sol•lució que sigui coherent amb tot el conjunt de necessitats.

Pensem que la Associació te una responsabilitat en relació amb aquest tema i que està obligada escoltar les propostes de tots els associats, valorar-les i arribar a unes conclusions. Es evident que no existeix una sol•lució perfecta i que serà molt difícil recomanar al departament corresponent de l’Ajuntament quina es la opció mes adequada per tots, però axó no vol dir que ens hàgim de quedar parats.

En definitiva, el que farà la Associació es:

1.- Demanar als responsables de l’ajuntament que aplacin la decisió definitiva sobre els sentits dels carrers i les zones d’aparcament i considerin provisional la senyalització actual.

2.- Reunir la junta de la Associació per organitzar una enquesta en la que tots els associats que ho vulguin puguin opinar de la forma més objectiva possible, evitant prioritzar els interessos particulars i pensant en el bé comú. Tots hi sortirem guanyant!

3.- Informar als associats i recollir les opinions de tots. A partir de aquí elaborar un document en el que s’expressi els sentits dels carrers i zones d’aparcament proposades, amb els corresponents arguments detallats. Aquesta proposta es presentarà al responsable corresponent de l’Ajuntament per que la tingui en compte i pugui prendre la decisió final.

Animem a tothom a enviar ja mateix les seves opinions en forma de comentaris d’aquest text, parlant amb qualsevol membre, per correu, o com sigui. La idea de la Associació es escoltar a tots els associats per prendre decisions que ens beneficiïn a tots!

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: