Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

febrer 6, 2009

Reunió de la junta el dia 3 de febrer

Filed under: Uncategorized — laserreta @ 2:44 pm

El passat dimarts 3 de febrer vam fer una reunió de la junta de la Associació i vam parlar especialment dels seguents temes:

– Hem d’esforçar-nos en aconseguir que més famílies es facin sòcies. Per aixó mirarém de preparar un cens de tots els veins no socis i repartirem fulls informatius a les seves bústies amb contiguts de la web. El que no pot ser es que algú no sigui soci simplement per que no ens coneix!

– Hem de començar a pensar en la propera edició del Bosc Literari. Pensem que es podria dedicar a temes relacionats amb els infants.

– Tota la zona del Bosc Literari está destroçada per la ventada. Hi han centenars de pins caiguts. Comprenem que en aquests moments no es prioritari per els serveis municipals encarregar-se dels boscos ja que hi han molts veins i carrers amb problemes molt més urgents. Pero no ens hem de despistar, en quant arribi la primavera, el risc de incendis creixerà exponencialment. Parlarém amb la regidora de medi ambient per que ens expliqui els plans que tenen. La administració ha reaccionat molt lentament fins ara; hem de procurar que no continui així.

– Farém reunions mensuals per poder tractar millor tots els temes i que no s’ens acumuli la feina. Les próximes reunions seràn el 4/3 y el 7/4. Qualsevol que vulgui col.laborar pot venir!

Informem que l’Ajuntament ha posat una adreça d’email per el servei del 010. Aquesta adreça es districtes@santcugat.cat

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: