Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Novembre 25, 2008

Acta de la reunió del Grup de Treball Serveis a la Persona del 24 de novembre de 2008

Filed under: Serveis a la Persona — laserreta @ 3:23 pm

El passat 24 de novembre a les 19h30 es va celebrar al Centre Sanitari de la Floresta la reunió del Grupo de Treball “Serveis a la Persona” amb la assisténcia de Carmela Fortuny i Camarena (Tinent d’alcalde Serveis a la Ciutadania), Iñaki Reixach i Rosa Turón ( APV de la Floresta-Pearson), Carles Castro (AV de la Serreta-Bosc d’en Saladrigues), Francisco Artero( Col•lectiu de la Gent Gran de la Floresta)
Els punts tractats i acordats van ser els següents:
Intervenció en el medi obert
L’ajuntament està treballant el protocol d’actuació en el medi obert amb l‘objectiu d’actuar de manera coordinada i multidisciplinar, en situacions de consum de drogues, conductes incíviques i conflictes que es produeixen a la Floresta i a d’altres indrets de la ciutat i districtes. Des de Serveis Socials i Salut Pública es presentarà el primer esborrany del protocol abans de finalitzar l’any i a partir d’aquest moment s’iniciarà el treball conjunt de consens i coordinació amb la Policia Local i Mossos d’Esquadra. Amb aquest protocol d’actuació conjunta es pretén acompanyar la sanció d’una intervenció educadora i/o de derivació a la xarxa assistencial.
El Sr. Reixach manifesta que han comunicat a responsables de FFCC les incidències que s’estan produint per part de joves a l’estació i que suposen risc. També que experts de la UAB en intervencions al carrer amb aquests col•lectius i adreçats per part de FFCC, s’han posat en contacte amb l’Ajuntament.
Ciberaula i millores del Casal
El dia 1 de desembre està programat l’inici de muntatge de la ciberaula. Paral•lelament s’executaran les obres de millora del casal i l’adequació d’espais i actualització de mobles. Es consensuarà amb el col•lectiu de la gent gran el moment de fer les actuacions en el casal donada la coincidència amb les Festes Nadalenques per interferir el mínim possible en la seva dinàmica d’activitats. El casal ja ha rebut l’ordinador adreçat a la millora de la gestió de la Junta.
Aparells gimnàstica gent gran
Es comenten les ubicacions ( dues zones: Serreta i parc centre sociosanitari). La Sra. Fortuny es compromet a revisar el pressupost i assegurar que amb l’import assignat es poden fer els dos parcs de gimnàstica amb un número adequat d’aparells per tal d’assegurar una bona qualitat i quantitat d’exercicis que contemplen els circuits.
Tercer Cap
S’informa que tot i estar present en els pressupostos de la Generalitat pel 2009, encara no es té data per la col•locació de la primera pedra del tercer CAP. Segons informacions rebudes per part de la delegació territorial del CatSalut, aquest projecte ha de passar per Govern i aquest tràmit està endarrerint el procés. La previsió se situa ara en el decurs del primer trimestre de l’any 2009
Altres temes
El Sr. Reixach informa de la possible marxa dels okupas d’una casa de la Floresta ubicada al carrer Sant Julià. La Sra. Fortuny informarà a qui pertoca per tal d’evitar la “reokupació”.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: