Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Setembre 30, 2008

Benvinguts al nou “blog” de la associació

Filed under: Internet — laserreta @ 11:21 am

Desde el temps que fa que introduexio el màxim de informaciò relacionat amb la associació a la web http://www.laserreta.santcugatentitats.net, m’he trobat molt limitat per el sistema que fa servir. Es un sistema molt potent subministrat per l’ajuntament de Sant Cugat (santcugatentitats.net) pero encara així molt poc flexible. Molt menys flexible que un simple “blog”. Es per aixó que he decidit posar també la informació aquí.

Deixant de banda com, un sistema gratuit (els blogs) que s’ha “auto-generat” a internet per la comunitat de usuaris pot ser millor que un de comercial que a sobre deu haver costat una “pasta”, vull comentar per qué he escollit com proveidor “wordpress”:  Doncs simplement per que ho fa servir molta gent, no conec defectes importants i la opció gratuita ens es suficient. A demés, tenia ganes de provar-ho.

Espero comentaris dels usuaris!

Philippe Calvó

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: