Associació de Veïns la Serreta Bosc d’en Saladrigues

Octubre 15, 2007

Carta de l’Associació de contrubuents a l’Ajuntament

Filed under: Urbanització dels carrers — laserreta @ 7:37 pm

La Junta Directiva de l’Associació de Contribuents per a les Obres d’Urbanització de La Bòbila-La Serreta ha enviat una carta a l’Ajuntament per expresar el descontent dels contribuents per l’aturament de les obres.


Sant Cugat del Vallès, 15.10.07


De: L’Asociació Administrativa de Contribuents del Sector la Bòbila-La Serreta

A: Sra.: Mercè Conesa

Còpia: Sr.: Lluís Recoder

Assumpte: Obres d’urbanització del sector 7 “La Bòbila – La Serreta” a Sant Cugat del Vallès.


Benvolguda Sra. Conesa,


Us adrecem aquest escrit en nom de l’Associació de Contribuents per a les Obres d?Urbanització de La Bòbila-La Serreta, per tal de fer-vos saber el nostre descontent per l’aturament ja fa mesos de les obres esmentades i la mancança de proactivitat que està demostrant aquest Ajuntament encapçalat pel Sr. Recoder.


Aquest mes d’octubre els veïns hem rebut una carta de Promusa del Sr. Lluís Hosta comunicant que s’ha decidit rescindir el contracte amb la UTE adjudicatària de les obres. Es sorprenent com arriba ara una comunicació d’uns fets que van passar ja fa uns quants mesos.


A finals de setembre era el termini màxim fixat per que la Comissió Jurídica Assessora fes arribar l’informe corresponent per fer possible la rescissió del contracte i el reinici de les obres. ‘?això sí que estàvem esperant una resposta i encara no ens ha contactat ningú ni per part de l’Ajuntament ni de Promusa.


Al contrari, hem hagut de contactar nosaltres i la resposta ha estat que la esmentada Comissió encara no ha emès informe i que l’Ajuntament no pot fer res, només que esperar.


Esperar es el que portem nosaltres des de fa molts anys. Es vergonyós que un cop aprovat el projecte ja fa anys, ens trobem amb aquesta situació. Hem de ser els veïns qui sempre estem al darrera per que sinó no avancem. I ara que li toca a l’Ajuntament ser proactiu i empènyer la Comissió Jurídica per que emiteixi l?informe, ¿també hem de fer-ho això nosaltres? Notem una clara falta de resolució en aquest tema. Es clar que no som una prioritat per aquest Ajuntament.


Aquesta falta d’eficàcia ens fa pensar que hem de fer uns altres plantejaments. VOLEM ELS CARRERS ASFALTATS. ES EL NOSTRE DRET.


Demanem una reunió urgent a la Sra. Conesa ENFRONT DE TOT EL VEINAT PER QUE DONI LES EXPLICACIONS PERTINENTS I FACI QUE LES OBRES CONTINUIN I S’ACABIN. PROU D’EXCUSES. Esperem una proposta de DATA i HORA el mes aviat possible.


Sabeu que aquest no és el nostre to habitual. Sinó ben al contrari. Sempre hem col·laborat amb l’Ajuntament i ens hem refiat de la vostra actuació. Ara estem decebuts, les vostres paraules son buides i sense fets que les acompanyin. Tots aquests anys ho demostren. No us podeu imaginar el que ens haveu fet patir, el que estem patint i el que continuarem patint, per culpa de la vostra mala gestió. Tot el col·lectiu que aquesta Associació representa es sent manipulat.


Atentament,


Junta Directiva de l?Associació de Contribuents per a les Obres d?Urbanització de La Bòbila-La Serreta.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: